Rólunk

Image

Courier Express


Az express szállítmányozásra szakosodott Courier Express Kft. 2004-ben vált önálló vállalkozássá.

Gépjárműparkunk fiatal, autóink átlag életkora 3 év. Flottáink 3.5t-s, dobozos, és ponyvás furgonokból, kétsofőrös 7,5t-s ponyvás, illetve kétsofőrös, 12t-s, emelőhátfalas tehergépjárművekből áll. A legmodernebb nyomkövető rendszerrel ellátott saját flottánk mellett kiterjedt alvállalkozói kör áll rendelkezésünkre, így a legkisebb csomagtól a 24t-s rakományig kínálunk megoldást!

Elkötelezettek vagyunk, hogy partnereink elvárásainak mind rugalmasságban, mind a szolgáltatásunk magas minőségben megfeleljünk. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a szállítmányozás Európai Uniós és hazai szabályrendszerét, törvényeit betartsuk, kollégáinkkal, partnereinkkel betartassuk.Gépjárműveink az ország legnagyobb helymeghatározó rendszerét működtető kft. eszközeivel szereltek. GPS nyomkövetőinknek köszönhetően vevőinket folyamatos információval látjuk el az áru helyzetéről, fel- és lerakodásról, az úton történő bármilyen esemény, fennakadás okáról.Partnereink főleg az autó- és elektronikai ipar ellátási lánc részesei, de rendszeresen megfordulunk Európa repülőterein is, ahová kényes, magas értékű árut, repülőgép alkatrészeket viszünk. Nyitottak vagyunk bármilyen nemzetközi viszonylatú áruszállításra, legyen az kiállítási áru, vámáru vagy akár különleges, bemutató autó. Igény szerint raktározásra is lehetőséget biztosítunk.

Courier Express a legjobb választás, hogy áruja mielőbb a legnagyobb biztonságban elérje célját.Versenyképes árainkkal, fiatalos, lendületes csapatunkkal és egyenletesen megbízható szolgáltatásunkkal megbízóink pontosan azt kapják, amit egy kiváló szállítmányozó partnertől elvárnak. Munkatársaink magasan képzettek, több év nemzetközi fuvarozásban szerzett tapasztalattal rendelkeznek. 24h-s, ügyeletes telefonunk éjjel és ünnepnapokon is partnereink rendelkezésére áll.

Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy partnereink igényeit kiszolgáljuk, de elég kicsik, hogy egyéni igényre szabott szolgáltatást kínáljunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a régió egyik legerősebb, leggyorsabban fejlődő nemzetközi szállítmányozási vállalkozása vagyunk!